Skip to Content

Kurs i surdeigsbaking

 

Til vanlig jobber Utkarsh Dubey som baker hos surdeigsbakeriet "Ille Brød" i Oslo. I to uker er han gjestkokk i Matgarasjen, og nå vil han holde et kurs i surdeigsbaking hos oss. Vi har 12 plasser, så her er det førstemann til bakebordet. Se lenke for påmelding.
 
Deltakerne vil få kunnskap om:

hvordan lage og ta vare på en surdeigsstarter
Hvordan lage en god surdeig
Hva skjer i fermenteringsprosessen, framgangsmåte for å lykkes med bakingen
Alle deltakere får sin egen surdeigsstarter for å ta med hjem.
Når brødene har fått heve over natten, og stekt morgenen etter, inviteres deltakerne til en liten test av nystekt brød med nyrørt jordbærsyltetøy og kaffe. Og det blir selvfølgelig brød for alle å ta med hjem.

Kurset varer fra 1130 – 1700
Brødsmaking og henting av brød, onsdag  klokka 1130.

Se  Hoopla for påmelding og pris.



Dato tirsdag, 16 juli, 2024 klokken 10:30 - 17:00
Varighet 6t 30m