Velkommen til oss
Med restauranten Matgarasjen har vi på Dun Gård oppfylt drømmen om å ta våre aller beste råvarer fra jord til bord.
Åpne glassflater med utsikt over velpleid kulturlandskap og beitende dyr har gjort den tidligere verkstedgarasjen til et unikt lite spisested – med mat laget fra grunnen. I all hovedsak bruker vi egne råvarer, fisk fra havet og vilt fra skogen, og andre lokale produkter.
Vi produserer kjøtt av utsøkt kvalitet, av raser kjent for marmorering og god smak. Sia Trønder, Angus og Wagyu. Grasfora og økologisk. Mer enn 30 ulike sorter grønnsaker og et mangfold av urter brukes i matlagingen og selges i den døgnåpne, selvbetjente gårdsbutikken. Der finner du også gårdens kjøtt og produkter fra flere andre dyktige lokalmatprodusenter.
I Matgarasjen inviterer vi dyktige gjestekokker fra inn-og utland, til å lage sine egne retter og gi nye smaksopplevelser for våre gjester. Gode, lokale råvarer og mat laget fra bunnen, er alltid utgangspunktet for menyen. Gjestebryggere sørger for godt, lokalt øl i kranene, og ved spesielle anledninger har vi en dyktig sommelier tilknyttet restauranten.