Skip to Content

Matgarasjen åpen 15.09, 13 – 18

Det bugner av grønnsaker i åkeren, noe som selvsagt vises på menyen vår i helga. Vi serverer varmende gulasjsuppe med nystekt brød, med kjøtt og grønnsaker fra gården, ei fiskegryte med masse nyhøsta grønnsaker. Og selvsagt noe godt til kaffen. Lørdag er alle bord bestilt, men søndag er dørene åpne og kaffen varm.

Gårdsbutikken er som vanlig døgnåpen og selvbetjent, med økologisk kjøtt fra grasfora Angus/Wagyu fra Dun Gård, økologisk lammekjøtt fra Risvik Vestre i Overhalla, og masse andre varer fra flere lokale produsenter.

I «Gårdsbrukt» – delen av gårdsbutikken kommer det hele tiden nye bruktskatter, fra ting og tang til fine klær. Nytt, retro og antikk.

Varmt velkommen!

 

Utsikt fra Matgarasjen en ettermiddag i September

 

Nystekt surdeigsbrød er fast tilbehør

 

Tomahawkbiff fra  gårdens dyr. Angus/Wagyu, økologisk og grasfora

 

Lunsj i Matgarasjen

 



Date Sunday, 15 September, 2024 at 13:00 - 18:00
Duration 5h